top of page
  • Foto van schrijverrmurspob

Roemenië Reis 2017

Bijgewerkt op: 28 sep. 2017

De voorbereidingen zijn al in januari van dit jaar begonnen.

Als eerste een datum te gaan prikken wanneer iedereen kan.

Dan te kijken wanneer gaan welke vluchten, en wat is de beste optie.

Past het in de planning van onze contacten in Roemenië.

Daar komt wel het een en ander om de hoek kijken voor dat er iets concreets op tafel ligt. Welke onderkomens zijn er te vinden , wie en wat willen wij in deze periode bezoeken. Vluchten boeken, Pensions vast leggen. Vervoer regelen enz.

Maar uiteindelijk is dit allemaal geregeld.

We zijn nu zover dat morgenavond de koffers worden gepakt, en dat we a.s. vrijdag de 22e september vertrekken vanaf Dormund Airport naar Boekarest. Daar gaan we aansluitend met onze gehuurde bus naar Corbeni waar we een pension hebben gevonden waar we met de gehele groep kunnen verblijven gedurende ons verblijf op het eerste project van 22.9 tot en met 25.9. heel vroeg in de ochtend. Want dan vertrekken wij naar Sighisoara, onze tweede project tijdens dit bezoek.


Het is in alle opzichten spannend. We hebben in ons eerste project wat wij bezoeken ( Momaia) al verdere aanvragen tot ondersteuning voor andere missie projecten ontvangen. Deze gaan we bezoeken en de hulpvraag iventariseren. Tevens gaan we de geleverde ondersteuning evalueren. En bekijken wat beter kan worden georganiseerd,

Knelpunten vaststellen, oplossingen bespreken. Dus heel wat te bespreken.

Dit is ook van toepassing voor ons tweede project (Sighisoara). Ook daar gaan we deze lijn volgen, en bezoeken we aan de hand van hun hulpvraag, ziekenhuizen, bejaarden tehuizen, huisartsen enz. Om in kaart te brengen dat wat wij leveren ook op de juiste plaatsen beland.


Vandaag nog wat laatste voorbereidingen , kleine inkopen, en vanavond worden de koffers gepakt. Wij hopen jullie gedurende de reis op de hoogte te houden van ons wel en wee. Afhankelijk van WiFi en 4G verbinding.
82 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


allemaal een heel goede reis toegewenst. Ik hoop dat jullie mooie ontmoetingen zullen hebben en vol inspiratie en motivatie thuiskomen. Natuurlijk een extra groet aanmijn broer Willem en schoonzus Melissa

Like
bottom of page