Alweer een transport

Op 29.05.2018 is er wederom een vrachtwagen vol met hulpgoederen verladen. Dit keer naar drie verschillende projecten van onze stichting. De bestemmingen zijn dit keer Sighisoara, Agnita en Pietestï in Roemenië.


Tijdens ons laatste bezoek in Roemenië zijn er op verschillende plaatsen door ons een soort inventaris gemaakt aan behoeftes die wij eventueel kunnen vervullen. Dit doordat er een contact is ontstaan tussen onze stichting en Welzorg, Raamsdonkveer. Om mogelijkerwijs overschotten in retour gebrachte hulpmiddelen in te zetten voor Roemenië.


Na een periode van voorbereiding is zijn er een aantal hulpmiddelen, zoals hoog-laag bedden, rolstoelen, tilliften, po-stoelen, douche-stoelen, looprekken, krukken en matrassen ter beschikking gesteld. Deze zijn door een groepje vrijwilligers op locatie Raamsdonkveer gereed gemaakt voor vertrek.
Zo stond alles klaar voor ons, en zo hebben we het verpakt

6 Paletten voor Sighisoara en 5 Paletten voor Agnita staan hier klaar.

Deze zijn 29.5. om 08.30 uur opgehaald met een vrachtwagen in Raamsdonkveer , deze zelfde wagen is bij ons sorteercentrum in Oud Beijerland afgeladen met 12 Paletten voor Pitestï. Deze zijn gevuld met allerhande artikelen zoals kleding, schoenen, dekens, lakens, matrassen, speelgoed, fietsen etc.36 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Bel ons: / Call us:

Ada Mulder

Tel: +31(0)652452123 

Mail:  info@hands-of-mercy.com

Vind ons: / Find us:

Correspondentie adres:

Langeweg 5e

NL - 3261 LJ Oud Beijerland

Bank Account /Registration

Sorteercentrum en winkel

Langeweg 5E, (laatste roldeur rechts)

NL -3261 LJ Oud Beijerland 

NL60RABO0142421456

ANBI Registratie nr: 852588173

KvK nr.: 57456747

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon