top of page
  • Foto van schrijverrmurspob

Alweer een transport

Op 29.05.2018 is er wederom een vrachtwagen vol met hulpgoederen verladen. Dit keer naar drie verschillende projecten van onze stichting. De bestemmingen zijn dit keer Sighisoara, Agnita en Pietestï in Roemenië.


Tijdens ons laatste bezoek in Roemenië zijn er op verschillende plaatsen door ons een soort inventaris gemaakt aan behoeftes die wij eventueel kunnen vervullen. Dit doordat er een contact is ontstaan tussen onze stichting en Welzorg, Raamsdonkveer. Om mogelijkerwijs overschotten in retour gebrachte hulpmiddelen in te zetten voor Roemenië.


Na een periode van voorbereiding is zijn er een aantal hulpmiddelen, zoals hoog-laag bedden, rolstoelen, tilliften, po-stoelen, douche-stoelen, looprekken, krukken en matrassen ter beschikking gesteld. Deze zijn door een groepje vrijwilligers op locatie Raamsdonkveer gereed gemaakt voor vertrek.
Zo stond alles klaar voor ons, en zo hebben we het verpakt

6 Paletten voor Sighisoara en 5 Paletten voor Agnita staan hier klaar.

Deze zijn 29.5. om 08.30 uur opgehaald met een vrachtwagen in Raamsdonkveer , deze zelfde wagen is bij ons sorteercentrum in Oud Beijerland afgeladen met 12 Paletten voor Pitestï. Deze zijn gevuld met allerhande artikelen zoals kleding, schoenen, dekens, lakens, matrassen, speelgoed, fietsen etc.50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page