top of page

Bezoek Momaia - gepland van 22 tot 27 September 2017

Bijgewerkt op: 17 sep. 2017


Wij hopen in de bovengenoemde periode het dorpje Momaia weer te bezoeken. En tevens ook drie andere locaties te bezoeken om daar inventariseren wat de noden zijn. En te kunnen zien of wij daar ook wat kunnen betekenen. Deze locaties zijn bij ons onder de aandacht gebracht door de Maranatha Pentecostal Church uit Pitesti die ook in Momaia ondersteuning bied.

40 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


rmurspob
rmurspob
Sep 17, 2017

Aanstaande vrijdag hopen wij met medebestuursleden en vrijwilligers onze projecten in Roemenië te gaan bezoeken. We zijn met 8 mensen totaal. We vertrekken vanaf Dortmund met Wizzair naar Boekarest. Vandaar gaan we met een busje naar ons pension in Corbeni waar we het weekeinde overnachten. Vandaaruit bezoeken wij Momaia en enkele nieuwe locaties die voor hulp gevraagd hebben. Samen met onze contactpersonen van de Maranatha Pentecoastal Church Pitesti.

Ter verantwoording vanwege de kosten willen wij even laten weten dat de reiskosten door de deelnemers zelf gedragen worden. Wij hopen van onderweg nog wat te kunnen posten op ons blog. We zijn benieuwd naar de reacties.

Like
bottom of page