top of page
WORD VRIJWILLIGER

Voor het sorteren van de ingeleverde kleding, schoenen enz., het verpakken in dozen , stapelen en diverse andere werkzaamheden kunnen wij nog wel wat hulp gebruiken. Wij doen dit elke dinsdagmorgen vanaf 09-00 uur tot 12:30 uur.  Met een groepje betrokken vrouwen en mannen. Mogelijkerwijs gaat dit ook worden uitgebreid naar een avondsessie daar de werkzaamheden toenemen. 
Als u onze doelstellingen kunt onderschrijven en geraakt bent door onze missies en u heeft tijd over? Neem contact met ons op c.q. meld u via ons contactformulier aan voor een kennismakingsgesprek.  Of bel anders met Ada Mulder - 0652452123

WORD SUPPORTER

U kunt ons ook supporten door middel van het doneren van goede gebruikte kleding en schoenen. Er is een schrijnend tekort aan kinderkleding en schoenen. Maar ook dekens en lakens in goede staat zijn zeer welkom. Verder goed kinderspeelgoed, schriften, potloden, kleurtjes e.d. kunnen wij ook gebruiken. Kinderfietsen maar ook voor volwassenen. Goed gereedschap. Wij kunnen heel veel gebruiken.

Bij twijfel neem contact op.

WORD DONATEUR

Hier kunnen we kort over zijn.
Iedere hulporganisatie heeft te kort aan geld.
Bij ons is dat niet anders. Bent u begaan met ons doel, wilt u ons ondersteunen?

Dus als u wilt en kunt mag u storten op onze rekening RABO0142421456 t.n.v. Hands of Mercy

Uw gift is aftrekbaar van de belasting

bottom of page